Promocija zbirke pjesama Sanina iz grupe Silente!

Published on 23 January 2023 at 10:48

Sanin Karamehmedović, autor i osnivač dubrovačke grupe Silente, objavio je u prosincu 2022. prvu zbirku pjesama „Terca na tišinu“!

Zagrebačka promocija zbirke pjesama „Terca na tišinu“ Sanina Karamehmedovića održat će se u petak, 27. siječnja 2023. u glazbenoj knjižari Rockmark s početkom u 18h!

Osim autora knjige u predstavljanju će sudjelovati književnica Julijana Matanović, glazbeni producent Nikša Bratoš, urednik knjige Krešimir Blažević i Tibor iz Silentea.

Sančo, kako ga znaju fanovi, na glazbenoj je sceni prisutan od 2012. kada je objavljen prvi album Silentea. Nakon godina oklijevanja objavljuje vlastitu zbirku pjesama s ukupno 40 uradaka.

Uz već uglazbljene pjesme iz repertoara Silentea po izboru autora te u njihovoj originalnoj verziji, bez studijskih ispravaka, skraćivanja ili produljivanja, u „Terci na tišinu“ nalaze se i neuglazbljene pjesme kojima će ovo biti premijerno objavljivanje.

Pjesme prate i osobni komentari autora, ali i priče o bendu s kojim je višestruki dobitnik glazbenih, kulturnih i umjetničkih priznanja.

 

Izdavač: Rockmark
Autor: Sanin Karamehmedović
ISBN: 9789538292262
Godina izdanja: 2022.
Vrsta djela: Zbirka pjesama
Broj stranica: 104
Uvez: Tvrdi

 

Članak pripremilaTonkica Palonkica
https://www.instagram.com/tonkicapalonkicacitalica/


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.