Brkovi su objavili pjesmaricu najvećih hitova!

Published on 28 March 2023 at 13:10

Rockmark predstavlja pjesmaricu „Brkovi – najveći hitovi“ s tekstovima i akordima 30 pjesama po izboru Shamse69. Najavljena je i promocija pjesmarice. Sve informacije potražite u tekstu.

Brkovi: Najveći hitovi – tekstovi i akordi - Vedran Pehar – Shamso69

 

Vedran Pehar (Shamso69), karizmatični frontman i autor većine pjesama Brkova, pripremio je i odabrao najveće hitove iz skoro 20 godina duge karijere benda, obuhvativši osam studijskih albuma; od „Punkfolkwellnessa“ iz 2009. do aktualnog „Krvava novčanica“.

Pjesme su složene kronološki po vremenu nastanka, a uz tekst, svaku pjesmu prate i akordi prilagođeni sviranju na akustičnoj gitari. Na gotovo 90 stranica pjesmarice našle su se i fotografije koje vjerno oslikavaju energiju na koncertima Brkova.

„Mala“, „Opasno se drogiram“, „Tolerancija“, „Ornela“, 2Cvjetalo je meni cvijeće“, „Usamljen oženjen“, „Naša mala zemlja“, „Pizda materina“, „Ništa više mi ne značiš2, „Sudbina“, „Hormon sreće“, „Hoću da mi dijete sluša narodnjake“, „A ja ću da pijem“ i „Više ni pankeri ne slušaju punk2 samo su neki od favorita koje je za ovu pjesmaricu odabrao Shamso69.

Ove pjesme su odavno prestale biti moje i postale su vaše, a sada ih i sami možete svirati i pjevati kad god to poželite. Time je svrha njihova postojanja u potpunosti ispunjena. Brkovi su da se vole!“, poručuje Shamso69.

Promocija pjesmarice će se održati u utorak 4. travnja u 19h u Rockmarku (Ulica Hrvatske bratske zajednice 4, 10000 Zagreb)!

 

Broj stranica: 88
Uvez: Meki
Vrsta djela: Notni zapisi
ISBN: 9789538292279
Cijena: 13,90 € / 104,73 kn

 

Članak pripremilaTonkica Palonkica
https://www.instagram.com/tonkicapalonkicacitalica/

Add comment

Comments

There are no comments yet.

Create Your Own Website With Webador