Dvije nove hit knjige u Egmontovoj biblioteci

Published on 6 April 2023 at 09:40

Morrie utorkom“ knjiga koja je promijenila milijune života, istinita je priča o nezaboravnom prijateljstvu i bezvremenoj mudrosti.

Kraljica romantičnih komedija Emily Henry svojim hitovima „Čitam te kao knjigu“ i „Ti i ja na odmoru“, duhovitim, šarmantnim i romantičnim djelima, očarala je milijunsko čitateljstvo diljem svijeta.

Više o svakom naslovu pročitajte u nastavku...

Morrie utorkom - Mitch Albom

 

Možda je to u vašem životu bio djed ili baka, učitelj ili kolega. Netko mudar i strpljiv, tko vam je pomogao uvidjeti da svijet ima smisla i dao pokoji savjet kako se u njemu bolje snaći. Mitchu Albomu to je bio njegov profesor s fakulteta, Morrie Schwartz.

Možda ste, baš poput Mitcha, s godinama izgubili kontakt s tom osobom. Savjeti su pali u zaborav. Čini vam se da je svijet postao hladniji. Ne bi li bilo lijepo kad biste je ponovno mogli vidjeti? Mitch je dobio drugu šansu. Ponovno se povezao s Morriejem u zadnjim mjesecima njegova života posjećujući ga svakog utorka. Njihovo obnovljeno prijateljstvo pretvorilo se u posljednje predavanje, na temu kako živjeti.

Stvar je u tome, Mitch”, rekao je Morrie, “da kad jedanput naučiš umrijeti, zapravo naučiš živjeti.“

Morrie utorkom čudesan je zapis o vremenu koje su proveli zajedno i posljednji Morriejev dar čovječanstvu, priča koja je postala klasik za sve generacije.

Ova je knjiga dar Mitcha Alboma čovječanstvu.“ – Philadelphia Inquirer

 

Vrsta izdanja: publicistika
ISBN: 9789531325578
Broj stranica: 180
Uvez: meki
Cijena: 14.90 € / 112.26 HRK

Ti i ja na odmoru - Emily Henry

 

ALEX i POPPY naizgled nemaju ništa zajedničko. A opet, otkako su se prije dvanaest godina upoznali, najbolji su prijatelji. Iako većinu godine žive odvojeno – ona u New Yorku, a on u Ohiu – svakog ljeta nekoliko tjedana otputuju zajedno. Sve do prije dvije godine, kad su to veličanstveno upropastili. Otad ne razgovaraju.

Iako je Poppy ostvarila sve o čemu je sanjala, i dalje nije sretna. Dapače, kad bi krenula o tome razmišljati, shvatila bi kako se posljednji put osjećala sretnom upravo na tom sudbonosnom odmoru u Hrvatskoj s Alexom. Stoga će pokušati uvjeriti svog najboljeg prijatelja da ponovno zajedno ljetuju…

 

Vrsta izdanja: beletristika
ISBN: 9789531325523
Broj stranica: 400
Uvez: meki
Cijena: 17.99 € / 135.55 HRK

 

Članak pripremilaTonkica Palonkica
https://www.instagram.com/tonkicapalonkicacitalica/

Add comment

Comments

There are no comments yet.

Create Your Own Website With Webador