Promocija slikovnice „Divlja svinja ide na more“

Published on 9 June 2023 at 13:39

Mozaik knjiga nas poziva na promociju knjige „Divlja svinja ide na more“ autorica Ines Marciuš Kruljac i Jasmine Kosanović

u četvrtak 15. 6. u 19 sati u Hoću knjigu (Bogovićeva ul. 7,).

Na promociji sudjeluju:

Ines Marciuš Kruljac, autorica
Jasmina Kosanović, ilustratorica
Marija Morić, urednica
Irina Vujnović, book blogerica
Ana Marija Vrdoljak, glumica
Marko Hadjur, moderator

„Divlja svinja ide na more“ četvrta je suradnja autorica Ines Marciuš Kruljac i Jasmine Kosanović nakon slikovnica „Noć kad je Lisac uhvatio Mjesec“, „Raščupani lav“ i „Djed i vještica“.

Kao i druge njihove priče i ova nosi skrivenu poruku o tome kako biti svoj te slijediti snove bez obzira na čuđenje okoline. Glavni lik ne slijedi uobičajene obrasce nego se hrabro upušta u nove avanture.

… Al’ ovog je ljeta kaljuža suha uplašila se svinja dosadnih buha pa reče: “Put pod noge, ne čekam više…U vremenskoj prognozi nema kiše.”

 

O autoricama slikovnice „Divlja svinja ide na more“:

Ines Marciuš Kruljac rođena je u Zagrebu 1970. godine. Kao mala ušla je u bibliobus i ostala začarana zauvijek. Okružila se knjigama i stripovima, dodala glazbala i sve tako do završetka Filozofskog fakulteta (Pedagogijske znanosti). Poslije je životu dodala boje i od tada stalno nešto stvara. Živi s obitelji i mačkama u Zaprešiću, a potražite je i na www.inesmk.com.

Jasmina Kosanović rođena je u Zagrebu jednoga sunčanog jesenskog dana u vrijeme dok se telefonirati išlo u poštu. Završila je dizajn odjeće na Tekstilno tehnološkom fakultetu. 

Bavi se kostimografijom, scenografijom, ilustrira, a najčešće stvara lutke s kojima se često i druži u svom dućanu u Petrinjskoj ulici u Zagrebu. Prekrasne vile, mačke, slonovi, lisice, jednorozi i zmajevi iz izloga dućana pozivaju prolaznike da zakorače u njihov čaroban svijet. Više o Jasmini možete pronaći na www.jasminakosanovic.com.

 

Članak pripremilaTonkica Palonkica
https://www.instagram.com/tonkicapalonkicacitalica/

Add comment

Comments

There are no comments yet.