Jay Shetty vodi čitatelja zamršenim putevima ljubavi

Published on 25 August 2023 at 14:47

8 PRAVILA LJUBAVI: Kako je pronaći, zadržati i pustiti - Jay Shetty

 

O AUTORU:

Jay Shetty je autor, nagrađivani govornik, voditelj podcasta i bivši redovnik koji svaki dan pomaže ljudima da vježbaju i umire svoj um i pronađu svoju svrhu.

Godine 2017. časopis Forbes ga je uvrstio na popis 30 najutjecajnijih osoba mlađih od 30 godina za velik utjecaj u medijima. Njegovi viralni videozapisi pregledani su više od 10 milijardi puta te ima više od 50 milijuna pratitelja na društvenim mrežama. Godine 2019. osmislio je On Purpose, danas najslušaniji podcast u svijetu u kategoriji Zdravlje i wellness.

Njegovu online školu pohađalo je više od 2 milijuna ljudi, a njegova zajednica Genius Coaching nudi tjedne programe o principima i praksama na području zdravlja i wellnesa tisućama članova u više od 100 zemalja. Njegova je misija dijeliti mudrost svijeta na pristupačan, relevantan i praktičan način.

U izdanju Planetopije objavljena je i njegova knjiga „Razmišljaj kao redovnik“.

 

O KNJIZI:

Koristeći se drevnom mudrošću i najnovijom znanošću, autor bestselera New York Timesa „Razmišljaj kao redovnik“ nudi relevantan vodič za svaku fazu romanse.

Većinu nas nitko ne uči kako voljeti pa vještine i znanja potrebne za dobru vezu crpimo tek iz romantičnih filmova i popularne kulture. Umjesto da o ljubavi govori kao o eteričnom konceptu ili zbirci klišeja, Jay Shetty nudi konkretne korake koji će nam pomoći da razvijemo potrebne vještine kako bismo prakticirali i njegovali ljubav bolje nego ikad dosad.

On s nama dijeli uvide o tome kako pobijediti ili izgubiti zajedno, kako definirati ljubav i zašto se prekid ne događa odjednom. Nadahnut vedskom mudrošću i suvremenom znanošću, objašnjava cijeli proces veze; od prvih spojeva preko zajedničkog suživota pa sve do prekida i novog početka te nam pokazuje kako izbjeći lažna obećanja i neispunjavajuće partnere.

Uz pomoć Shettyjevih osam pravila, možemo voljeti sebe, svog partnera i svijet bolje nego što smo ikada mogli zamisliti.

 

Jay Shetty vodi čitatelja zamršenim putevima ljubavi – na prekrasan se način dotičući nesavršenosti naših izbora i izazova.“ - Esther Perel

 

Prevoditelj: Nenad Patrun
Uvez: meki
ISBN: 978-953-257-553-8
Broj stranica: 312
Cijena 18,90 € / 142,40 kn

 

Članak pripremilaTonkica Palonkica
https://www.instagram.com/tonkicapalonkicacitalica/

Add comment

Comments

There are no comments yet.