Ovog mjeseca u Egmontu i Pulsu imaju izdanja baš za svakoga!

Published on 7 September 2023 at 09:04

Revolucionarna knjiga o ljubavnim odnosima koja je pomogla mnogim samcima i parovima da poboljšaju svoje ljubavne veze, imamo tu i najprodavaniji svjetski priručnik o trudnoći, prekrasnu novu slikovnicu s toplom pričom o neizmjernoj ljubavi roditelja i djeteta i intrigantan psihološki triler. Krenimo redom...

Kamene djeve - Lloyd Devereux Richards

 

Trebalo je jedno desetljeće i 17 sekundi da ovaj intrigantan psihološki triler preko noći osvoji vrhove top lista. Lloyd Devereux Richards proveo je 14 godina, kao otac troje djece i korporativni odvjetnik, pišući svoj debitantski roman na tavanu vlastitog doma. Nakon izdavanja 2011. godine, „Kamene djeve“ ove su godine zasluženo doživjele novi život kad je TikTok video koji je snimila autorova kći postao viralna senzacija te dosegnuo preko 42 milijuna pregleda!

O ROMANU:

Kao glavna forenzička antropologinja FBI-eva Srednjozapadnoga znanstvenog laboratorija, Christine Prusik nagledala se u svojoj karijeri bizarnih slučajeva. No, najnoviji s kojim se uhvatila u koštac sve ih pobjeđuje: serijski ubojica diljem šuma južne Indiane svojim žrtvama vadi organe i u njihovim jednjacima ostavlja izrezbarene kamene figurice.

Njegove neobične posjetnice neodoljivo podsjećaju na amajliju koju pripadnici plemena Gabong, u ritualu iz pradavnih vremena, umeću u svoje žrtve – istog plemena koje je agentica Prusik proučavala prije mnogo godina tijekom svog terenskog istraživanja.

Kada na površinu počnu izlaziti mračni detalji slučaja, Christine će se početi pitati je li ta povezanost slučajna ili su se njezine najgore noćne more napokon obistinile.

 

ISBN: 9789531326186
Broj stranica: 304
Uvez: meki
Cijena: 15.99 € / 120.48 HRK

 

Što očekivati u trudnoći - Heidi Murkoff

 

„Što očekivati u trudnoći“ pruža detaljan uvid u trudnoću s odgovorima na sva Vaša pitanja i objašnjenjima svih promjena na Vašem tijelu. Od prve do zadnje stranice, od glave (zašto Vas tako često boli?) do pete (što učiniti s natečenim stopalima?). Pritom nudi jednostavne, primjenjive savjete uz puno utješnih riječi i ohrabrenja.

Ova topla, empatična i duhovita knjiga autorice Heidi Murkoff, u najnovijem i dopunjenom izdanju donosi ažurirane informacije o prenatalnim pregledima i njezi, o simptomima trudnoće i kako ih ublažiti, o lijekovima i kako ih sigurno koristiti u trudnoći, kao i o najnovijim trendovima u rodilištima širom svijeta.

Vaša trudnička svakodnevica dobiva jednaku pozornost: od zdrave prehrane do ispijanja kave, od redovitog vježbanja do redovitog (ili zabranjenog) seksa, od sigurnog putovanja do njege kože i još mnogo toga. Ako očekujete blizance, čeka vas novo poglavlje o višestrukim trudnoćama, a tu su i posebni savjeti za buduće očeve.

Najbolja knjiga o trudnoći upravo je postala još bolja!

 

Vrsta izdanja: publicistika
ISBN: 9789531325592
Broj stranica: 660
Uvez: tvrdi
Cijena: 29.99 € / 225.96 HRK

 

Privrženi - Amir Levine, Rachel Heller

 

Revolucionarna knjiga o ljubavnim odnosima konačno je stigla u hrvatskom prijevodu! Knjiga „Privrženi“, originalnog naziva „Attached“, pomogla je mnogim samcima i parovima da poboljšaju svoje ljubavne veze.

Brinete li se da vaš partner ne prepoznaje vaše potrebe i mislite da vam nikad neće pružiti ljubav kakvu zaslužujete? Ili osjećate da vas partnerove potrebe guše te da što god učinite nikad nije dovoljno? Teorija privrženosti pružit će vam jasnu sliku o vašim i partnerovim obrascima vezivanja te objasniti zašto vas stalno privlače isti tipovi partnera i nezadovoljavajućih odnosa.

Pouzdamo se u znanost kad tražimo savjet o tome što i kako jesti, kako vježbati, koliko dugo spavati. Ali kad je riječ o ljubavnim vezama, stvari prepuštamo slučaju i slobodnoj procjeni, dopuštajući da nas vode zablude i mitovi – iako su veze jedno od najvrjednijih ljudskih iskustava.

Nakon višegodišnjeg proučavanja partnerskih odnosa, dr. Amir Levine i mr. Rachel Heller svoja su iskustva pretočili u knjigu koja će vam pomoći pronaći sreću u ljubavnim vezama i napredovati u svim drugim područjima života.

Njena osnovna teza jest kako svakoga od nas, kad je o vezama riječ, karakterizira jedan od tri stila privrženosti: anksiozni stil prožet je neprestanom zabrinutošću i nesigurnošću te sumnjom u partnerovu sposobnost da uzvrati ljubav; u izbjegavajućem stilu intimnost se izjednačava s gubitkom neovisnosti, a najviše se pažnje pridaje održavanju distance; siguran stil protkan je toplinom i sigurnošću te zdravom vezom s intimnošću.

Uz fascinantan psihološki uvid, kvizove i studije slučaja, ova će vam knjiga pomoći razumjeti kojem stilu pripadate vi, ali i vaš (potencijalni) partner te pružiti smjernice za stvaranje sigurnosti, dublje povezanosti i stabilnosti u ljubavnom odnosu.

 

Vrsta izdanja: publicistika
ISBN: 9789531326254
Broj stranica: 272
Uvez: meki
Cijena: 17.99 € / 135.55 HRK

 

Volim te do mjeseca i natrag - Amelia Hepworth i Tim Warnes

 

Kako djetetu objasniti koliko ga volite? Kao i odrasli, djeca najbolje mogu razumjeti koliko ih volite ako im to pokažete. Ova šarmantna i elegantna knjiga će vam u tome pomoći.

Odvojite vrijeme za svoje dijete da se pomazite i pročitate prekrasnu priču o neizmjernoj ljubavi roditelja i djeteta! Uz nježne ilustracije velikog i malog medvjeda u svakodnevnim situacijama, podsjetite svoje dijete što sve s njim volite raditi: „Volim kad se zajedno igramo i idemo zajedno van“, kaže veliki medvjed malome.

Djeca će obožavati ovu priču u rimi koja će ih prisjetiti i na ostale zajedničke trenutke koje su proveli s vama. Iskoristite priliku za razgovor i druženje sa svojim djetetom. Ništa ne govori „Volim te do mjeseca i natrag“ više nego vrijeme provedeno s djetetom i topli roditeljski osmijeh.

 

Vrsta izdanja: Slikovnica
ISBN: 9789531325172
Broj stranica: 32
Uvez: tvrdi
Dob : 4-8
Cijena: 12.99 € / 97.87 HRK

 

Sve navedene novitete u izdanju Egmonta i u izdanju Egmontove biblioteke Puls pronađite u knjižarama i na shop.egmont.hr!

 

Članak pripremilaTonkica Palonkica
https://www.instagram.com/tonkicapalonkicacitalica/

Add comment

Comments

There are no comments yet.

Create Your Own Website With Webador