Posljednja kuharica koja će vam ikad trebati

Published on 24 October 2023 at 13:10

Suzy Josipović Redžepagić – Kuharica Mama zna

Počela je pretprodaja „Kuharice Mama zna“ jedinstvene i neponovljive Suzy Josipović Redžepagić.

Dobro došli u kuhinju Suzy Josipović Redžepagić. Udobno se smjestite i prepustite bogatim mirisima i okusima kojima obiluju njezina jela.

Neka su hrvatska, neka francuska, neka pak azijska, ali sva su iz srca. Postavite stol, okružite se najmilijim vam ljudima i jelima poručite sve što ne možete pretočiti u  riječi.

U ovom proširenom i dopunjenom izdanju nezaobilazne „Kuharice mama zna“ pronaći ćete 600 provjerenih slanih  recepata kojima je ispričana nježna priča o ljubavi, toplini i snazi koju donose obitelj i prijatelji.

Nešto novo, nešto staro i nešto posuđeno, naravno! Ali zato sve isprobano nebrojeno puta i začinjeno s puno ljubavi, zanosa i strasti bez kojih, uostalom, nema ničega što vrijedi.

Suzy Josipović Redžepagić autorica je nekih od najprodavanijih domaćih kuharica posljednja dva desetljeća, sveprisutna javna ličnost, te, prije svega, majka. Kuharica mama zna sakuplja 600 recepata koji su obilježili njezin život.

Suzy je ljubav prema kuhanju naslijedila od svoje majke od koje i potječe većina njezinih recepata, a svoju ljubav nastoji prenijeti kako svojim prijateljima i obitelji, tako i čitateljima.

Planiran početak isporuke je oko 10. studenog.

 

Članak pripremilaTonkica Palonkica
https://www.instagram.com/tonkicapalonkicacitalica/

Add comment

Comments

There are no comments yet.

Create Your Own Website With Webador