Rockmark na Interliberu uz super promocije! Dolaze Mrle, Zoran Vakula, Shamso69 i Sanin

Published on 6 November 2023 at 14:19

Mrle iz Leta3 kreirao je unikatnu zbirku priča za djecu „Mrletove priče o niŠČemu“, Zoran Vakula slikovnicu naslovljenu „Vremenaste priče: Munjasta“, Shamso69 (Vedran Pehar) pjesmaricu "Brkovi - Najveći hitovi" i Sanin Karamehmedović prvu zbirku pjesama „Terca na tišinu“. Neki će naslovi premijerno biti predstavljeni ovog tjedna na Interliberu, u izdanju prve hrvatske glazbene knjižare Rockmark. Više informacija pronađite u nastavku teksta.

Interliber je najveća književna manifestacija u Hrvatskoj, mjesto na kojem se slavi knjiga i mjesto gdje se susreću sve generacije čitatelja, a ove se godine održava po 45. put, u svom tradicionalnom terminu od 7. do 12. studenog.

U Paviljonu 6 Zagrebačkog velesajma pronaći ćete i Rockmark, koji također sada već tradicionalno sudjeluje na Interliberu i donosi pregršt zanimljivog sadržaja iz uvijek zabavnog svijeta pop-kulture. 

Mrle iz Leta3 kreirao je priče o niŠČemu, a njegova nova zbirka priča za djecu jedan je od novih naslova prve hrvatske glazbene knjižare Rockmark, koji će premijerno biti predstavljen na ovogodišnjem izdanju Interlibera. „Mrletove priče o niŠČemu“ nova je zbirka priča za djecu Damira Martinovića Mrleta, koji ih je smislio, složio, spojio, zapisao, zapakirao, zamaskirao, odabrao, obložio i obojio - za male da gledaju, slušaju zamišljaju muhačku, gliste, lastavice i zmaja ŠČak, za veće da malima čitaju i svi se zajedno zavrte, zaplešu i zapletu u Mrletovom veselom svijetu.

Zbirku priča je ilustrirao Misch, a likovno oblikovao Vrana. Kao poklon uz Priče dolazi i Mrletova maska, zajedno s Bojankom o niŠČemu, uz koju se dobiju i Mrletove puzzle.

Svoju novu knjigu Mrle će na Interliberu predstaviti i osobno, u srijedu 8. studenog u 18:15 na Glavnoj pozornici Paviljona 6 Zagrebačkog velesajma.Dođite u što većem broju, jer uz Priče o niŠČemu, po prvi put u povijesti čovječanstva kušat će se i dječji ŠČvarci od prirodne masti!“, poručuje Mrle.

Svoj autorski naslov u izdanju Rockmarka na Interliberu će predstaviti mnogima omiljeni hrvatski meteorolog Zoran Vakula, koji je pripremio novo izdanje slikovnice na temu meteorologije. Naslovljena „Vremenaste priče: Munjasta“, slikovnica na zabavan način kroz ilustracije Nika Titanika približava temu meteorologije mladima, osobito djeci. Slikovnicu će publici osobno predstaviti i Zoran Vakula, u utorak 7. studenog u 18 sati, također na Glavnoj pozornici Paviljona 6.

Istog dana i na istom mjestu, ali u 17 sati, na Interliberu će gostovati i Shamso69, odnosno Vedran Pehar, karizmatični frontmen Brkova, kako bi publici približio pjesmaricu „Brkovi - Najveći hitovi“ s tekstovima i akordima 30 pjesama ovog kultnog benda.

Još jedan značajni autor i glazbenik u sklopu Interlibera će predstaviti svoj autorski naslov. Sanin Karamehmedović, autor i osnivač dubrovačkog benda Silente, uživo će predstaviti svoju hvaljenu prvu zbirku pjesama „Terca na tišinu“. Njegova promocija knjige održat će se u petak, 10. studenog u 20 sati, na Glavnoj pozornici u Paviljonu 6.

 

Članak pripremila: Tonkica Palonkica
https://www.instagram.com/tonkicapalonkicacitalica/

Add comment

Comments

There are no comments yet.

Create Your Own Website With Webador