Nova važna slikovnica: „Kuna Bruna kod liječnika“

Published on 12 February 2024 at 18:11

Nova dječja Poliklinika Salvea u suradnji s gđom. Marijanom Križanović ponosna je na novu slikovnicu „Kuna Bruna kod liječnika“.

Slikovnica „Kuna Bruna kod liječnika“ autentična je i edukativna priča koja nas uvodi u dječji svijet kakvim ga oni vide i doživljavaju. Vedrina i razigranost stihova, koje djeca razumiju i prihvaćaju, od samog početka slikovnice otklanja strahove i nedoumice vezane uz odlazak liječniku.

Sadržajno bogata i zabavna rima govori o onome što će dijete doživjeti u ordinaciji, s kim će se susresti te općenito zašto se odlazi liječniku. On je prijatelj koji će nam pomoći kad smo bolesni, kad nismo dobro, kad nas nešto boli, kad imamo temperaturu. Osim što će prijatelj liječnik paziti da ne budemo bolesni, nastojat će da budemo i zdravi i veseli.

Hrabra kuna Bruna i ljubazni liječnik zeko junaci su ove zanimljive slikovnice, pa će se maleni čitatelji vrlo brzo i lako sprijateljiti s njima.

Slikovnica ukazuje na važnost povjerenja i prijateljstva između liječnika i malenog pacijenta, potiče na brigu o zdravlju i pravovremenom odlasku liječniku te omogućava usvajanje medicinskih pojmova uz pomoć rječnika koji se nalazi na kraju slikovnice. Multifunkcionalnost ove problemske slikovnice pomaže djetetu da prevlada problem straha od bijele kute i odlaska liječniku te uvelike pridonosi zdravom dječjem razvoju.

Poliklinika Salvea je dječja poliklinika u Zagrebu koja njeguje cjelovit i individualiziran pristup zdravlju djece. Od preventivnih i sistematskih pregleda, programa liječenja, pa sve do kontinuiranog praćenja i ekspertize. U Poliklinici Salvea sigurni su da ćete na jednom mjestu dobiti sve usluge koje vaša djeca trebaju za sretno i zdravo odrastanje.

Njihova je misija u poticajnom i podržavajućem okruženju, s brižnim pristupom poboljšati zdravlje djece. Vizija im je postati modelom holisitičkog pristupa dječjem zdravlju.

Zato na jednom mjestu nude sveobuhvatnu uslugu različitih subspecijalnosti koje djeluju timski i koordinirano kako bi kroz suradnju omogućili kvalitetniju i brzu uslugu. Svakom djetetu i roditelju pristupaju individualno i stručno, ali i s puno empatije i razumijevanja.

Ne liječe samo simptome, već grade temelje zdravog i bezbrižnog odrastanja!

Više informacija o Poliklinici možete pronaći na njihovoj web stranici.

 

Članak pripremilaTonkica Palonkica
https://www.instagram.com/tonkicapalonkicacitalica/

Add comment

Comments

There are no comments yet.