Srpanj u nakladi Egmont

Published on 10 July 2024 at 02:42

Ovo ljeto idemo bez pelena dok nas Lucy Score vraća u gradić Knockemout. Chris Columbus snima film „Klub istražitelja ubojstava četvrtkom“, Egmontova biblioteka PULS donosi posljednju knjigu iz tog serijala, dok nam stiže i nastavak ljubavnog hita koji je zapalio top liste.

Njihovih je čak pet autorica biblioteke PULS na popisu 10 najprodavanijih BookTook pisaca u 2024. Među njima su i Ana Huang te Lucy Score!

Više o svakom novom naslovu pročitajte u nastavku članka...

Bez pelena za 3 dana – Brandi Brucks

 

Čini se previše jednostavno da bi bilo istinito? Uz pažljivo osmišljen, ali jednostavan plan, skidanje s pelena postaje dječja igra. Svi znaju da je najidealnije vrijeme za odvikavanje od pelena ljeto. Zbog toga biblioteka Puls donosi knjigu autorice Brandi Brucks „Bez pelena za 3 dana“, koja nudi sveobuhvatan vodič koji će roditeljima olakšati proces odvikavanja djece od pelena.

Puna praktičnih savjeta temeljenih na višegodišnjim iskustvima, ova knjiga pokriva sve što je potrebno znati: od priprema, samog odvikavanja pa do podrške vašem djetetu nakon što je uspjelo skinuti se s pelena.

U knjizi ćete dobiti:

  • Isprobani plan – u samo pet koraka od pelena do toaleta, uz mnoštvo korisnih savjeta za uspjeh u svim etapama procesa.
  • Uvid u razmišljanje i ponašanje vašeg djeteta – shvatite što se događa s vašim djetetom, o čemu razmišlja, kako znati da je spremno za toalet i puno više.
  • Kako ostati smiren – sačuvajte hladnu glavu bez obzira na „nezgode“ zahvaljujući smirenom pristupu koji će i vama i djetetu pomoći eliminirati stres vezan uz odvikavanje od pelena.

 

Knjiga „Bez pelena za 3 dana“ Brandi Brucks nudi praktične savjete i metode koje su već pomogle brojnim roditeljima diljem svijeta. Ovaj vodič je koristan alat za sve roditelje koji žele olakšati prijelaz s pelena na toalet svom djetetu. Uz ovaj vodič, skidanje s pelena postaje jednostavno i uspješno iskustvo za cijelu obitelj. Pripremite se za bezbrižne dane bez pelena i uživajte u novim koracima samostalnosti vašeg djeteta!

 

Vrsta izdanja: publicistika
ISBN: 9789531327626
Broj stranica: 108
Uvez: meki
Cijena: 13.99 €

Sve što smo ostavili iza sebe – Lucy Score

 

Lucy Score je autorica broj jedan na listi bestselera New York Timesa. Odrasla je u književnoj obitelji koja je uz svaku večeru obavezno čitala knjige. Score je napisala svjetske senzacije „Sve što nismo preboljeli“ i „Sve što skrivamo od svjetla“, a sada nas vraća u šarmantni gradić Knockemout, te donosi priču o gradskoj knjižničarki Sloane i mračnom biznismenu Lucianu u romanu „Sve što smo ostavili iza sebe“.

 

Radnja:

Postojala je samo jedna žena koja me mogla osloboditi. Ali radije bih se zapalio nego tražio bilo što od Sloane Walton.

Lucian Rollins zgodan je, uvijek dotjeran i ambiciozan mogul u potrazi za osvetom. Kako bi izbrisao trag nasilnog oca iz obiteljskog nasljeđa, svaku sekundu provodi gradeći svoje poslovno carstvo. Što veće bogatstvo stječe, to se sigurnije osjeća. Osim kad je u pitanju jedna energična knjižničarka iz malog grada.

Sloane Walton je vatrena žena odlučna nastaviti očevu potragu za pravdom. To će učiniti čim otkrije što je točno čovjek kojeg mrzi učinio njezinoj obitelji. Povezani starom, mračnom tajnom iz prošlosti i međusobnom mržnjom, Sloane vjeruje se ona i Lucian ne podnose.

Međutim, njihova svađa slučajno se pretvori u predigru, a predigra u noć provedenu zajedno. Nakon što se vatra rasplamsala, nemoguće ju je ugasiti. Ali dok je Sloane spremna osnovati obitelj, Lucian odbija i samu pomisao na brak ili djecu. Ovi neprijatelji, zatim ljubavnici ponovno su u nerješivoj situaciji.

 

Vrsta izdanja: beletristika
ISBN: 9789531327527
Broj stranica: 632
Uvez: meki
Cijena: 21.99 €

Mračne laži - Ana Huang

 

Uronite u svijet intriga i strasti s „Mračnim lažima“, posljednjim nastavkom mračnog serijala Ane Huang. Prvi dio je „Mračna ljubav“ nakon kojeg dolazi „Mračne igre“ pa „Mračna mržnja“.

 

Radnja:

Christian Harper, šarmantan i smrtonosan, skriva svoju opasnu stranu iza savršeno skrojenog odijela. Njegov svijet obojen je beskrajnim nijansama sive, a ljubav mu je strana riječ. No, sve se mijenja kada prekrasna brineta čarobnih zelenih očiju preokrene njegova uvjerenja.

Nikada ne bih dospio u raj, ali to nije važno sve dok ona vlada uz mene u paklu. Stella je stvorena da bude moja kraljica.

Stella Alonso, slatka i povučena zvijezda društvenih mreža, pronađe se u naručju najopasnijeg muškarca kojeg poznaje. Njihova strastvena i zaštitnička veza zatamnjena je tajnama i lažima koje prijete uništiti sve oko njih.

Leptirić?“
„Prekrasan. Neuhvatljiv. Teško ga je uloviti.

Ova sočna završnica vatrene autorice bestselera New York Timesa, USA Todaya i BookTok senzacije Ane Huang, obećava napetu i emotivnu priču koja će vas držati na rubu do samoga kraja. Ne očekujte štivo koje će vas ovo ljeto rashladiti! Upravo suprotno, vrući opisi odnosa Stelle i Christiana, zažarit će vašu maštu i probuditi uzbuđenje. Baš kao što i očekujete od dobrog ljetnog štiva! Samo još mračnije…

Vatrena poglavlja „Mračne ljubavi“ su: 19, 23, 31, 32, 36, 39, 53  – preporučamo da ih pročitate tamo gdje ćete se moći opustiti i uživati.

 

Vrsta izdanja: beletristika
ISBN: 9789531327664
Broj stranica: 536
Uvez: meki
Cijena: 19.99 €

Posljednji ubijeni vrag – Richard Osman

 

Roman Richarda Osmana, „Klub istražitelja ubojstava četvrtkom“, postao je britanska književna senzacija, a cijeli serijal premašio je 10 milijuna prodanih primjeraka. Autor serijala, bivši TV voditelj, Richard Osman, kombinira britanski humor, bistre likove te zamršene slučajeve. Na taj način osigurava dozu svježine na policama, a trenutno, i u torbama za plažu.

Netflix je ove godine preuzeo filmsku adaptaciju prvog romana, Klub istražitelja ubojstava četvrtkom, u režiji Chrisa Columbusa (Sam u kući, Harry Potter) i pod producentskom palicom Stevena Spielberga. Glumačku postavu čine fantastični Helen Mirren, Celia Imrie, Pierce Brosnan i Ben Kingsley. Snimanje je započelo, a premijera se očekuje 2025. godine.

U Velikoj Britaniji u prvom tjednu od objavljivanja roman je prodan u gotovo 150.000 primjeraka, čime je čvrsto zasjeo na prvo mjesto najprodavanijih knjiga u Velikoj Britaniji. U Hrvatskoj novi nastavak Osmanovog serijala, „Posljednji ubijeni vrag“, stiže u knjižare u izdanju Egmontove biblioteke Puls. Prvi dio serijala je „Klub istražitelja ubojstava četvrtkom“, drugi „Čovjek koji je dvaput umro“, a treći je „Metak koji je promašio“.

 

Radnja:

U četvrtom slučaju „Kluba istražitelja ubojstava četvrtkom“ Elizabeth, Joyce, Ron i Ibrahim istražuju ubojstvo Kuldesha Sharme i nestanak kutije pune heroina. Tragovi ih vode do biznisa s lažnim umjetninama, a suočavaju se s trgovcima droge, krivotvoriteljima i online prevarantima.

Leševi koji se pojavljuju svakog dana, kriminalci koji ih ne namjeravaju pustiti na miru i gomila problema za petama – znači li to da je naš kvartet sreća napokon odlučila napustiti? I, uostalom, tko će biti posljednji ubijeni vrag?

 

Iz medija:

Najbolja knjiga u serijalu do sada!“ - The Times

Osman spaja stil Agathe Christie s ironičnim humorom i ozbiljnošću.“ – Esquire

 

Vrsta izdanja: beletristika
ISBN: 9789531327657
Broj stranica: 352
Uvez: meki
Cijena: 17.99 €

 

Knjigu „Posljednji ubijeni vrag“, kao i „Mračne laži“, „Sve što smo ostavili iza sebe“ i „Bez pelena za 3 dana“ pronađite u svim knjižarama te na shop.egmont.hr.

 

Članak pripremilaTonkica Palonkica
https://www.instagram.com/tonkicapalonkicacitalica/

Add comment

Comments

There are no comments yet.