Nova topla priča iz šašavih pera Davida Walliamsa i Tonyja Rossa

Published on 6 September 2022 at 13:29

David Walliams: Geronimo: pingvin koji je mislio da može letjeti!

Upoznajte Geronima, maloga pingvina koji ima samo jedan san u životu – letjeti. Ali svi znamo da pingvini ne mogu letjeti… Ili? Uz malo pomoći svoga oca i prijatelja, maleni Geronimo otkriva da se čak i najluđi snovi mogu obistiniti.

„Geronimo: pingvin koji je mislio da može letjeti!“ je nova fantastično duhovita slikovnica autora multimilijunskih bestselera Davida Walliamsa.

Autor i u ovoj knjizi pomiče granice svoje genijalnosti kojoj ne mogu odoljeti generacije mladih čitatelja. Njegova su djela prevedena na više od pedeset jezika, a samo je u Velikoj Britaniji prodano više od jedanaest milijuna primjeraka njegovih knjiga namijenjenih djeci.

Kritičari su njegove romane ovjenčali nenadmašenim lovorikama, a nebrojeni ga recenzenti uspoređuju s njegovim najvećim uzorom, Roaldom Dahlom. U svojoj dugogodišnjoj karijeri prodao je više od 45 milijuna primjeraka diljem svijeta i osvajaju mnogobrojne pohvale kritičara.

Ovu nadrealnu priču ilustrirao je čudesni Tony Ross, a za urnebesno zabavan prijevod zaslužna je Melita Redžić Savičić. „Geronimo: pingvin koji je mislio da može letjeti!“ je dvadeset i druga knjiga objavljena u Hrvatskoj jednog od najčitanijih pisaca dječje književnosti.

Ovo je savršen dar za mlađu djecu, koja će se bez sumnje hihotati iz stranice u stranicu.

 

Članak pripremilaTonkica Palonkica
https://www.instagram.com/tonkicapalonkicacitalica/

Add comment

Comments

There are no comments yet.

Create Your Own Website With Webador