Veliki povratak hit komedije „Udavače“

Published on 5 October 2022 at 08:14

Nagrađena je komedija u produkciji nezavisnog zagrebačkog kazališta Hit teatar, nakon ljetne pauze napokon se vraća na kazališne daske te započinje veliku turneju po cijeloj Hrvatskoj.

Otvara je već rasprodanom izvedbom u Zagrebu 6. listopada u Kazalištu Vidra, a potom „Udavače'“putuju prema jugu i gostuju u Splitu, 15. listopada u Dvorani Lora.

Predstava je nastala prema tekstu jednog od najizvođenijih hrvatskih komediografa, Matka Elezovića, režiju potpisuje iskusni Mario Kovač, dok je za kostime zaslužna Elvira Ulip.

„Udavače“ odlikuje britak i zaigran humor te se vješto poigrava na sceni propitkujući ljubavno-bračne odnose, donoseći obilje ne(zgoda) s modernih vjenčanja koja se prepričavaju cijeli život.

Odličan glumački trio - Matea Elezović Brdar, Jan Kerekeš i Erna Rudnički - 'presvlači se' u čak petnaest šarolikih, živopisnih likova iz svakodnevnog života koji je uvijek pun iznenađenja, donoseći hipnotizirajuću magiju kazališta koja će gledatelje i zabaviti i zamisliti.

Ulaznice za prvu izvedbu povratničke turneje urnebesne komedije „Udavače“ u rekordnom su roku rasprodane. Novi termin zakazan je za 17. studenog u Zagrebu, a ulaznice se mogu kupiti na blagajni kazalište Vidra ili online na https://kazalistekerempuh.mojekarte.hr/hr/m-elezovic-udavace/tickets-604160.html .

 

Članak pripremilaTonkica Palonkica
https://www.instagram.com/tonkicapalonkicacitalica/


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.

Create Your Own Website With Webador