Promocija slikovnice „Maša i nova prijateljica“

Published on 11 October 2022 at 13:18

Mozaik knjiga nas poziva na promociju slikovnice „Maša i nova prijateljica“ autorice Sanje Pilić

u četvrtak 13. 10. u 18 sati u Hoću knjigu (Bogovićeva ul. 7,).

Na promociji sudjeluju:
Sanja Pilić, autorica
Niko Barun, ilustrator
Ana Vukasović, urednica
Zoran Maljković, urednik (Petrine knjige)
Dajana Jurakić Milovac, book blogerica
Ana i Amani Jaklin, inspiracija za lik Amani
Marko Hadjur, moderator

Jedna od najčitanijih autorica u Hrvatskoj Sanja Pilić, književnica s istaknutim osjećajem za pisanjem dječje proze, objavila je novi nastavak priče o Maši – jednog od najprodavanijih dječjih serijala u Hrvatskoj – „Maša i nova prijateljica“. Ovo je čak dvadeseta priča o djevojčici koju poznaje svako dijete, osmogodišnjoj Maši koja svojim zgodama dodatno uljepšava dječji svijet.

U ovom se nastavku Maša upušta u novu avanturu. Maša ne voli provoditi nedjelje kod kuće. Ona voli ići u šetnju. Često s Flokijem odlazi u park jer ondje može upoznati nove ljude. I baš će ovu nedjelju upoznati jednu vrlo zanimljivu djevojčicu te sklopiti posebno prijateljstvo.

Sanji Pilić posebno zadovoljstvo donosi pisanje o djeci i za djecu, a to dokazuje serijal priča o Maši koji svake godine marljivo piše. Maša je razlog zašto djeca čitaju i razlog zašto zavole čitanje, a priče o Maši pisane su za sve početnike u čitanju. Ove iznimno zanimljive, kratke priče idealne su za klince koji uče čitati i djecu u nižim razredima osnovne škole.

Pisane su većim slovima i upotpunjene lijepim, životnim i velikim ilustracijama Nike Baruna. Djeca će se u Mašinim zgodama zasigurno prepoznati i uživat će u njezinim neobičnim zgodama koje su zapravo priče iz njihove vlastite svakodnevice.

 

Članak pripremilaTonkica Palonkica
https://www.instagram.com/tonkicapalonkicacitalica/

Add comment

Comments

There are no comments yet.

Create Your Own Website With Webador