Autobiografija Briana Johnsona, frontmena benda AC/DC u prodaji!

Published on 24 October 2022 at 13:12

Rockmark ponosno predstavlja:

Brian Johnson - Brianovi životi (autobiografija frontmena benda AC/DC)


Hrvatski fanovi AC/DC-a će istovremeno kao i fanovi širom svijeta čitati jednu od najzanimljivijih priča u povijesti rocka, autobiografiju Briana Johnsona!

Ispričano na Brianov neponovljiv i jedinstven način, ovo duhovito i zabavno rock štivo vodi nas sve od Johnsonovog djetinjstva u poratnom Dunstonu do snimanja remek-djela „Back in Black“, najprodavanijeg rock albuma u povijesti.

Na više od 330 stranica i uz pregršt fotografija, uglavnom iz privatne arhive, Johnson nas upoznaje sa svojom obitelji, prisjeća se brojnih dječjih nestašluka i zgoda, te uspona i padova s bendovima s kojima je pokušavao ostaviti trag na glazbenoj sceni. A onda, kada je sve propalo i kada se morao vratiti svjetovnim zanimanjima, kao grom iz vedra neba pozvan je na audiciju u London: AC/DC bili su u krizi nakon smrti Bona Scotta i tražili su novog pjevača.

Nije Johnson propustio progovoriti i o gubitku sluha koji mu je dijagnosticiran 2016. zbog čega je morao napustiti bend samo da bi se u njega trijumfalno vratio 2020. kada je objavljen album „Power Up“.

Dirljivi, osobni i neukrotivi, ali uvijek smiješni do suza, „Brianovi životi“ priča je o jednom od najomiljenijih rockera na svijetu koji će za svoj život reći: „Nine lives, Cat’s Eyes. Abusing every one of them, and running wild.

 

Autor: Brian Johnson
ISBN: 9789538292231
Izdavač: Rockmark
Broj stranica: 340
Uvez: Meki
Vrsta djela: Autobiografija
Cijena: 165,00 kn/21,90 €

 

Članak pripremilaTonkica Palonkica
https://www.instagram.com/tonkicapalonkicacitalica/

Add comment

Comments

There are no comments yet.

Create Your Own Website With Webador