Prestanite previše razmišljati uz novitete nakladničke kuće Egmont

Published on 28 February 2023 at 18:59

Prepoznali ste se u naslovu i želite saznati kako prevladati negativne obrasce razmišljanja, smanjiti stres i početi bezbrižno živjeti?

Prestani previše razmišljati“ je knjiga koja razumije kroz što sve prolazite, u kakvu ste se iscrpljujuću situaciju doveli i kako je lako osjećati se kao da gubite razum u zamci tjeskobe i stresa.

U knjižare je stigla i knjiga „Par na broju 9“, jezivi triler britanske književne senzacije Claire Douglas. Bila je to kuća iz njihovih snova. Dok nisu pronađena tijela…

Naslovi su to uz koje ćemo sigurno i dalje razmišljati, ali uz prvu kako si pomoći, uz drugu brinuti tuđe brige. Više o svakoj pronađite u nastavku teksta.

Par na broju devet - Claire Douglas

 

„Par na broju 9“ novi je roman britanske književne senzacije Claire Douglas, čije su knjige prevedene na dvadeset jezika i prodane u više od milijun primjeraka. Nezaboravna priča o tri žene povezane mračnim tajnama iz prošlosti mjesecima nije silazila s ljestvice najprodavanijih knjiga „Sunday Timesa“ i osvojila je čitatelje diljem svijeta.

 

RADNJA:

Trudna Saffron Cutler sa svojim će se dečkom Tomom useliti u dugo priželjkivani dom u Beggars Nooku, spokojnom selu u regiji Cotswolds – i odmah se baciti na renoviranje. Ni u najluđim snovima ne očekuje da će građevinski radnici u dvorištu iskopati dva tijela.

Zločin je, prema zaključcima forenzičara, počinjen prije najmanje 30 godina. Saffy nema razloga za brigu – sve dok policija ne zatraži razgovor s bivšom vlasnicom kućice. Saffynom bakom, Rose. Što se dogodilo u ulici Skelton Place na broju 9? Koju je ulogu u cijeloj priči odigrala njezina baka? I je li Saffy sada u opasnosti?

 

Claire Douglas umješno i nezaboravno piše o demenciji, ali i ženi koja ne preže ni od čega kako bi preživjela.“ – Sunday Times

U nizu obrata koji će vam izazvati trnce, dvije obitelji povezat će očajnička potraga za istinom.“ – New York Journal of Books

 

ISBN: 9789531324984
Broj stranica: 364
Uvez: meki
Cijena: 16.90 € / 127.33 HRK

Prestani previše razmišljati - Nick Trenton

 

Osjećati se bolje jednostavan je cilj. Ali nimalo lagan. Pretjerano razmišljanje glavni je uzrok zašto se osjećamo nesretnima – u beskrajnom vrtlogu misli lako se izgubiti. Svi mi živimo u užurbanom svijetu koji nas ponekad opterećuje s previše informacija i obaveza te od nas zahtijeva da puno razmišljamo. Obično nam mozak uz pomoć raznih analiza i misaonih procesa pomaže riješiti probleme i razumjeti stvari, no problem nastaje kad nam vlastito razmišljanje počinje štetiti.

Prestani previše razmišljati“ je knjiga koja razumije kroz što ste sve prošli, u kakvu ste se iscrpljujuću situaciju doveli i kako je lako osjećati se kao da gubite razum u zamci tjeskobe i stresa. Nick Trenton pomoći će vam savladati sve prepreke – uz pomoć autorovih detaljnih i provjerenih tehnika ponovno ćete steći kontrolu nad svojim mislima i promijeniti svoje mentalne navike.

U ovom Amazonovom bestseleru u kategorijama samopomoći, mentalnog zdravlja i motivacije, autor Nick Trenton napominje da pretjerano razmišljanje može biti pokazatelj drugih mentalnih poremećaja kao što su tjeskoba i depresija, ali može vam stvarati problem i samo po sebi. Znat ćete da patite od pretjeranog razmišljanja ako „ste često svjesni svojih misli korak po korak, se upuštate u metarazmišljanje (razmišljate o vlastitim mislima), razmišljanje često doživljavate kao borbu suprotstavljenih impulsa, često upadate u obrasce negativnih misli, se iznova vraćate nekim mislima iako su već stvar prošlosti“, kako navodi Nick Trenton.

Ova će knjiga potpuno promijeniti način na koji razmišljate i kako se osjećate. Nema više negativnog razmišljanja. Nema više neprospavanih noći ispunjenih mislima kojima kao da nema kraja. Nema više beskrajnog straha od budućnosti. Ostanite prisutni i odvratite misli od stvari koje nisu važne – i nikada neće biti važne. Očistite svoj um od pretjeranog razmišljanja te postignite više, osjećajte se bolje i oslobodite svoj potencijal. Napokon naučite živjeti u sadašnjem trenutku.

 

ISBN: 9789531325219
Broj stranica: 152
Uvez: meki
Cijena: 13.90 € / 104.73 HRK

 

Knjige „Prestani previše razmišljati“ i „Par na broju 9“ u izdanju Egmontove biblioteke PULS pronađite u svim knjižarama i shop.egmont.hr.

 

Članak pripremilaTonkica Palonkica
https://www.instagram.com/tonkicapalonkicacitalica/

Add comment

Comments

There are no comments yet.

Create Your Own Website With Webador