Novo u Planetopiji!

Published on 9 March 2023 at 13:20

Dekodiraj svoj emocionalni otisak: vodič kroz sistemske i obiteljske konstelacije -
Judy Wilkins-Smith

 

O AUTORICI:

Judy Wilkins-Smith međunarodna je stručnjakinja za organizacijske, individualne i obiteljske obrasce; sistemska trenerica, edukatorica i voditeljica; motivacijska govornica i osnivačica System Dynamics for Individuals & Organizations (Sistemske dinamike za pojedince i organizacije). Već dvadesetak godina pomaže visoko istaknutim uspješnim pojedincima, direktorima korporacija i menadžerskim timovima s liste najuspješnijih tvrtki u SAD-u i državnim čelnicima.

Kao trenerica i voditeljica promiče sistemski rad i konstelacije ne samo u svrhu iscjeljenja, već zalazi i u područje transformacije, držeći javna predavanja i majstorske radionice diljem SAD-a, Kanade, Južnoafričke Republike, Ujedinjenog Kraljevstva, Australije i Meksika. Rođena je i odrasla u Južnoafričkoj Republici, a danas živi u Teksasu.

O KNJIZI:

Svi znamo da nasljeđujemo fizički DNK, ali uz njega rođenjem dobivamo i emocionalni DNK – otisak misli, osjećaja, uvjerenja i djelovanja naših predaka koji se ponavlja kroz više naraštaja. Obiteljske i sistemske konstelacije su učinkovita metoda razumijevanja problema i bihevioralnih obrazaca unutar raznih sustava kojima pripadamo – ne samo obitelji, nego i poslovnog okruženja, religije, organizacija i kulture. Sistemske konstelacije na površinu izvlače skrivene obrasce i nesvjesnu odanost članovima obitelji i sustavima, omogućuju nam da sagledamo probleme, pojmimo ih, uđemo s njima u interakciju i virtualno ih razmještamo da bismo zamislili nove ishode.

S ovom ćete knjigom naučiti prepoznavati poruke tijela i jezik kojim izražavamo štetne obrasce, istražiti načine na koji nam nesvjesni obrasci utječu na sva područja života – odnose, novac, zdravlje, karijeru i zadovoljstvo te naučiti kako se osloboditi stresa koji nam nameću veliki metaobrasci kao što su rat, spol, prirodne katastrofe i religija.

Nikada niste žrtva svojeg svijeta. Uvijek postoji nešto što možete učiniti. Čak i ako se osjećate kao da uvijek iznova udarate o isti zid, kažem vam da se svatko može promijeniti i dostići svoj potencijal, a potom ga i nadrasti. Samo morate otkriti nevidljive obrasce koje ste odano slijedili, a koje su vam u naslijeđe predali preci, i suočiti se s njima – sa sustavom za koji niste znali ni da postoji, a nesvjesno vam je upravljao životom.“ - Judy Wilkins-Smith

U ovoj briljantnoj knjizi Judy Wilkins-Smith pokazuje kako jedna misao ili riječ - naš emocionalni DNK - može blokirati naš potencijal. Okruženi smo sustavima koji nas ograničavaju sve dok ne naučimo razbiti štetne obrasce. Od srca preporučujem ovu u knjigu i terapeutima i kao vodič za osobni rast.“ - Dawson Church, autor knjige Um i materija

 

Prevoditeljica: Aleksandra Barlović
Broj stranica: 272
Uvez: meki
ISBN: 978-953-257-534-7
Redovna cijena: 18,90 € (142,40 kn)
Web cijena:        17,01 € (128,16 kn)

 

Članak pripremilaTonkica Palonkica
https://www.instagram.com/tonkicapalonkicacitalica/

Add comment

Comments

There are no comments yet.

Create Your Own Website With Webador