NOVI VAL i naše '80-e i NOGOMET - novi špilovi Pop up kviz karata!

Published on 25 May 2023 at 13:50

Rockmark predstavlja dva nova špila Pop-up kviz karata: prvi će provjeriti vaše poznavanje nogometa, a drugi koliko znate o novom valu i našim '80-ima.

Nogomet će otkriti pravog navijača u tebi odgovarajući na pitanja koja pokrivaju Ligu prvaka, razne Kupove, Europska i Svjetska prvenstva, Ligu nacija, nacionalna prvenstva, velike klubove, velika imena igračkog i trenerskog svijeta, pravila, ali i triviju poznatu samo pravim znalcima.

Kako samo ime kaže, špil Novi val i naše ’80-e vraća nas u slavna i nikad prežaljenja vremena, u vrijeme velikih bendova , a pitanja smo proširili karakterističnom i pamtljivom pop-kulturom s našeg područja.

U svakom špilu pronaći ćete više od sto pitanja, a za potpuno kvizaško iskustvo i zabavu koja traje satima, nova dva špila pomiješajte s već postojećim!

Pop-up kviz karte namijenjene su svima! Zabavne i poučne, idealne su za putovanja, tulume ili izolaciju, ali i kao priprema za prave kvizove.

Cijena špila iznosi 6,90 eura.

U svakom špilu pronaći ćete ćete 42 karte sa 114 pitanja koja variraju od općepoznatih informacija do trivije poznate samo pravim znalcima. A za potpuno kvizaško iskustvo koje će vas zabaviti satima, možete ih pomiješati s već postojećim špilovima!

Glazba, Filmovi, Pop kultura, Knjige, Serije, '90-e i Pjesme - spoji sve špilove!

 

Članak pripremilaTonkica Palonkica
https://www.instagram.com/tonkicapalonkicacitalica/

Add comment

Comments

There are no comments yet.

Create Your Own Website With Webador