U knjižare su ovaj mjesec stigla dva velika svjetska hita!

Published on 1 June 2023 at 15:41

Stigao je psihološki triler godine koji je zapalio društvene mreže i svjetske top liste i međunarodni bestseler poznatog stručnjaka koji je već 40 godina vodeća literatura iz područja utjecaja i manipulacije. Više o svakom naslovu pročitajte u nastavku teksta...

Utjecaj - Robert B. Cialdini

 

Želite li saznati kako ljude potaknuti da pristanu na vaše zahtjeve? Želite li se obraniti od neetičkih pokušaja utjecaja? Želite li postati utjecajna osoba i iskoristiti svoju moć uvjeravanja u odnosima i poslu na etički način? „Utjecaj“ je knjiga za vas!

Robert Cialdini hvaljeni je stručnjak iz područja utjecaja i uvjeravanja, a njegova kultna knjiga „Utjecaj“ već je posljednjih 40 godina vodeća literatura u ovom području. Ovaj vrhunski priručnik o uvjeravanju, utjecaju i manipulaciji međunarodni je bestseler s više od pet milijuna prodanih primjeraka. Od ovog mjeseca može se pronaći u knjižarama u novom izdanju, s novim istraživanjima, uvidima i primjerima.

Autor pomoću svojih legendarnih sedam načela utjecaja (reciprocitet, sviđanje, društvena potvrda, autoritet, oskudica, obvezivanje i dosljednost te jedinstvo) objašnjava zašto ljudi pristaju na tuđe zahtjeve (čak i kada to ne bi trebali) i kako se ti uvidi mogu etički primijeniti u poslovnim i osobnim odnosima. Pritom čini ovu važnu temu iznenađujuće jednostavnom – ne moramo biti znanstvenici kako bismo naučili koristiti ovu znanost, bilo da se želimo obraniti od neetičkih pokušaja utjecaja, bilo da sami želimo postati utjecajnijima.

Kombinirajući eksperimentalne dokaze sa strategijama koje je prikupio radeći različite poslove u kojima je mogao utjecati na razne ljude te koristeći se uvidima prikupljenima tijekom 35 godina znanstvenog istraživanja, ali i nezaboravnim pričama i zanimljivim primjerima, autor je napisao sveobuhvatan vodič za korištenje ovih načela kako bismo druge potaknuli da rade u našu korist.

 

Vrsta izdanja: publicistika
ISBN: 9789531325875
Broj stranica: 464
Uvez: meki
Cijena: 19.99 € / 150.61 HRK

Kućna pomoćnica - Freida McFadden

 

„Kućna pomoćnica“ novi je roman majstorice trilera Freide McFadden.

Bestseler USA Todaya, „Kućna pomoćnica“ psihološki je triler koji se čita u jednom dahu sve do posljednje stranice, sa zapletom koji je zapalio Instagram i TikTok.

Roman majstorice trilera Freide McFadden poput vihora je osvojio čitatelje diljem svijeta – preveden je na 35 jezika, već više od godinu dana postojano drži svoje mjesto pri vrhu Amazonove ljestvice najprodavanijih knjiga, a našao se i u finalu Goodreadsove nagrade za najbolji kriminalistički roman i triler. Prava na ekranizaciju otkupio je studio Lionsgate.

 

Radnja:

Dobro nam došla u obitelj“, Nina Winchester govori dok mi pruža svoju elegantnu, njegovanu ruku. Pristojno se osmjehnem dok mi pogled bježi prema otmjenoj dnevnoj sobi i prekrasnoj kuhinji. Ovaj posao mi je posljednja šansa da počnem iznova, da zakopam svoje tajne. Ovdje mogu biti potpuno druga osoba. No, uskoro ću saznati kako su tajne ove obitelji daleko opasnije od mojih… Jer svaka obitelj ima tajnu…

 

Vrsta izdanja: beletristika
ISBN: 9789531325707
Broj stranica: 312
Uvez: meki
Cijena: 17.99 € / 135.55 HRK

 

Knjigu „Utjecaj“ i „Kućna pomoćnica“ u izdanju Egmontove biblioteke Puls pronađite u svim knjižarama te na shop.egmont.hr.

 

Članak pripremilaTonkica Palonkica
https://www.instagram.com/tonkicapalonkicacitalica/

Add comment

Comments

There are no comments yet.

Create Your Own Website With Webador