GUNS N' ROSES biografija na hrvatskom!

Published on 9 July 2023 at 15:34

GUNS N’ ROSES: Posljednji od najvećih – potpuna biografija - Mick Wall

 

Rockmark predstavlja potpunu biografiju Guns N' Rosesa, Posljednji od najvećih, iz pera jednog od najpoznatijih britanskih rock pisaca Micka Walla koji Gunse prati od samih početaka i koji je dugo bio dio njihovog kruga bliskih ljudi.

Kroz gotovo tristo stranica Wall vodi nas prvo u Los Angeles kojim dominira glam metal scena odakle pratimo vrtoglavi i kaotični uspon benda sve do zvjezdane popularnosti i briljantnih nastupa uživo te savršeno secira brojne uzroke koji su doveli do neizbježnog razlaza Gunsa na vrhuncu slave.

Pokriveno je i razdoblje rotirajuće skupine glazbenika koji su prošli kroz "nove" Gunse, a posvetio je poglavlje i Velvet Revolveru te trijumfalno završio ponovnim okupljanjem najisturenijih članova originalne postave.

Nisu preskočene ni brojne priče i kontroverze koje su oduvijek pratile bend, ponuđeni su odgovori na brojna pitanja (zašto Axl kasni na koncerte; zašto je album Use Your Illusion podijeljen u dva dijela), a nisu zaobiđeni ni ključni ljudi u pozadini Gunsa koji su ponekad bili još luđi od glavnih zvijezda.

S naglaskom na sjajnu glazbu i same osobnosti Axla, Slasha, Duffa, Izzyja i Stevena, biografija Gunsa prepuna je rock ekscesa, seksa, droge, alkohola, kaosa, nasilja i sveopćeg ludila.

Prvih sto kupaca na poklon dobiva poster Gunsa!

 

ISBN: 9789538292316
Izdavač: Rockmark
Broj stranica: 302
Uvez: Meki
Vrsta djela: Biografija
Cijena knjige: 19,90 eura / 149,94 kn

 

Članak pripremilaTonkica Palonkica
https://www.instagram.com/tonkicapalonkicacitalica/

Add comment

Comments

There are no comments yet.

Create Your Own Website With Webador