Redefiniranje ljubavi

Published on 29 November 2023 at 13:19

Postanite ono što jeste - Sheleana Aiyana
Put do autentične ljubavi prema sebi i drugima

 

O AUTORICI:

Sheleana Aiyana, duhovna učiteljica i savjetnica te osnivačica internetske zajednice Rising Woman, u kojoj s nekoliko milijuna žena svakog mjeseca dijeli znanje o svjesnim odnosima i samoiscjeljenju objavila je svoju novu knjigu Postanite ono što jeste.

Ona je i voditeljica iscjeliteljskog programa Becoming the One, koji se temelji na ostvarivanju individualne cjelovitosti i produbljivanju odnosa sa samim sobom, mirenju s vlastitom prošlošću te holističkoj i duhovnoj edukaciji kojoj je cilj razvijati ljubav prema sebi i drugima kao kvalitetan temelj za buduće veze. Dosad je radila s više od 30.000 polaznika iz 146 zemalja.

O KNJIZI:

Ovaj transformacijski vodič vodi čitatelje na unutarnje putovanje prema iscjeljenju dugogodišnjih obrazaca u odnosima i, najvažnije, povratku kontrole nad vlastitim životima.

Ako ste umorni od zapinjanja o stalno iste prepreke u ljubavi, od privlačenja emocionalno nedostupnih partnera ili onih koji nisu dobri za vas te ponavljanja obrazaca čiji je ishod gotovo uvijek patnja i bol, to ne znači da nešto nije u redu s vama ili da niste dovoljno dobri. Možda ste jednostavno negdje putem naučili žrtvovati sebe da bi vas drugi voljeli.

U knjizi „Postanite ono što jeste“ duhovna učiteljica i osnivačica zajednice Rising Woman, koja okuplja nekoliko milijuna žena diljem svijeta, Sheleana Aiyana izlaže vam smjernice:

  • za promjenu naučenih obrazaca ponašanja u odnosima
  • za preispitivanje svojih temeljnih uvjerenja o ljubavi
  • za prepoznavanje znakova upozorenja u vezama
  • za upoznavanje svojih želja, temeljnih vrijednosti i granica
  • za izgradnju svjesne veze i ostvarivanje autentičnosti u odnosima.

 

Promijenite ustaljene obrasce ponašanja u odnosima, zacijelite rane iz prošlosti i ponovno pronađite sebe!

Uz to, otkrit ćete i kako produbiti odnos sa samim sobom, kako se umiriti kad nešto u vama potakne snažnu negativnu reakciju te kako se pomiriti s prošlošću pritom otvarajući put prema zdravoj i svjesnoj ljubavi. Želja za ljubavlju duboko je usađena u samu esenciju vašeg bića, no prije nego što budete u stanju graditi ispunjavajuće veze s drugima, morate naučiti prihvatiti sami sebe.

Postati ono što jeste znači prepoznati svoju snagu, izražavati svoju autentičnost i poštovati vlastitu istinu!

 

Ovo je knjiga o tome kako odabrati sebe. Ona je podsjetnik da imate moć odabrati ono što je za vas najbolje i prepoznati da ljubav dolazi u pregršt oblika. Na kraju, iz zdravog odnosa prema sebi proizlaze sve druge ljubavi koje se nadamo doživjeti – duboka prijateljstva, snažne obiteljske veze, strast prema poslu i romantična ljubav,“ rekla je Sheleana Aiyana.

 

IZ MEDIJA:

Sheleana vas vodi na put na kojem ćete ponovno pronaći sebe i promijeniti svoj život nabolje. Ova je knjiga pravo remek-djelo, a njezino čitanje pomoći će vam da bolje shvatite proces i snagu iscjeljenja.“ - Nedra Glover Tawwab, psihoterapeutkinja i autorica bestselera „Postavite granice, pronađite mir“

 

Prijevod s engleskog: Marija Perišić
Broj stranica: 310
Uvez: Meki
ISBN: 978-953-372-143-9
Cijena: 17,90€ (134,87 kn)

 

Članak pripremilaTonkica Palonkica
https://www.instagram.com/tonkicapalonkicacitalica/

Add comment

Comments

There are no comments yet.

Create Your Own Website With Webador