Glam rock ikone Motley Crue u stripu na hrvatskom!

Published on 20 December 2023 at 12:01

Mötley Crüe – The Dirt: Declassified - Leah Moore

 

Nakon stripa o Doorsima i albumu Morrison Hotel te stripa inspiriranim albumom Screaming for Vengeance Judas Priesta, Rockmark predstavlja novo izdanje: „Mötley Crüe - The Dirt: Declassified“.

Američki glam rockeri Mötley Crüe proslavili su se početkom '80-ih, a dosad su prodali više od 100 milijuna albuma diljem svijeta. Vince Neil, Nikki Sixx, Tommy Lee i Mick Mars dobro su poznata imena, no strip Leah Moore stavlja ih u novu perspektivu: što ako samo mislite da znate priču o bendu?

„The Dirt: Declassified“ na više od stotinu stranica razotkriva bend kao specijalne vladine tajne agente koji u tajnosti rješavaju probleme od svjetske važnosti. Okosnica priče je neobična bolest koja zahvaća mlade diljem svijeta pretvarajući ih praktički u zombije, pa Mötley Crüe moraju ponovno poći na turneju kako bi doznali što se zbiva.

Retrospektiva otkriva i da su Neil, Sixx, Lee i Mars imali svoje prste u velikim povijesnim događajima, od rušenja Berlinskog zida do pomaganja Billu Gatesu u nastanku interneta, te podsjeća na ključne biografske trenutke benda.

 

ISBN: 9789538292361
Broj stranica: 104
Uvez: Meki
Vrsta djela: Strip
Cijena: 17,90 € / 134,87 kn

 

Članak pripremilaTonkica Palonkica
https://www.instagram.com/tonkicapalonkicacitalica/

Add comment

Comments

There are no comments yet.

Create Your Own Website With Webador