Nova poslastica za mlade naše višestruko nagrađivane autorice Melite Rundek

Published on 22 January 2024 at 13:25

Melite Rundek: Moja mama je bajkerica

Naša višestruko nagrađivana autorica Melita Rundek napisala je novu poslasticu za mlade! Ovo su samo neka od pitanja na koja će odgovoriti topla priča o jednoj mami bajkerici, Rori kulerici i školskim klikama. „Moja mama je bajkerica“ obavezno je štivo za odgoj novih malih snaga odgovornog i solidarnog društva.

Duhovita kao i uvijek, Melita Rundek iz pozicije tinejdžera bez mudrovanja govori o velikim temama: o dobroti, humanosti, zavisti i nesebičnosti. Uvijek na top ljestvicama preporuka za čitanje Hrvatskog knjižničarskog društva, Melita Rundek dolazi s novom urnebesnom i toplom avanturom!

Melita Rundek rođena je 1961. godine u Zagrebu. Pisala je za razne časopise (Plima, Draga, Modra lasta, Prvi izbor) te za emisiju Priče za laku noć na Hrvatskom radiju. 

Napisala je trideset i pet naslova i dobitnica je pet nagrada za književna djela za djecu – Nagrada Ivana Brlić Mažuranić, dva puta Nagrada Mato Lovrak,  Nagrada Anto Gardaš i nagrada Dragan Radulović. Sa slikovnicama je nekoliko puta bila finalist nagrade Ovca u kutiji, a neka od njezinih djela dramatizirana su i izvođena na radiju i na kazališnim daskama.

 

Članak pripremilaTonkica Palonkica
https://www.instagram.com/tonkicapalonkicacitalica/

Add comment

Comments

There are no comments yet.

Create Your Own Website With Webador