Predstavljanje romana koji će vas odvesti u srce rocka!

Published on 15 May 2024 at 13:05

Naklada Innamorata nas s ponosom poziva na prvo zagrebačko predstavljanje novog glasa na hrvatskoj književnoj sceni. Riječanka Iva Ribarić dolazi predstaviti svoj „Bend“!

 

Promocija romana „Bend“ održat će se u petak 17. svibnja u 18:30, u knjižari Rockmark, Ulica Hrvatske bratske zajednice 4, Zagreb.

 

Uz autoricu knjigu će predstaviti glavna urednica Innamorate Inna Moore i bookblogerica Antonia "Mali dnevnik čitanja".

Iva Ribarić svojim je prvijencem razbila okvire žanrova i donijela nam originalnu priču ispisanu melodijama i emocijama, jedinim načinom koji može uhvatiti esenciju rocka i glazbe koja nas oblikuje. O Ivi više doznajte iz intervjua: https://innamorata.hr/intervju-s-autoricom-iva-ribaric-bend/.

 

Bend – Iva Ribarić

Bend je sočna i eksplozivna priča o slavnom rock sastavu Breaking Down i svemu što se oko njih događa. Ali sve kreće i vrti se oko Iris, mlade radijske voditeljice i velike poznavateljice glazbe te kćeri slavnih rockera kojoj je bilo suđeno naći se u centru problema i različitih situacija u koje će članovi benda uploviti. A svaki od njih je na svoj način poseban. Talentiran, ali i oštećen. Ali ništa nije važnije od benda. Posebice ne žene. One su ovdje većinom usputne, za jednu noć i neobaveznu avanturu. Ali Iris ne želi biti takva žena i to joj donosi mnogo više nevolja i tuge u životu nego što je ikada mogla pomisliti.

Iva Ribarić nije samo uspjela, ona je svojim prvijencem podigla ljestvicu nevjerojatno visoko. Njeno je glazbeno znanje neupitno, njene su rečenice kratke i jasne, ali nikada suhoparne, a likovi su oni za koje se vežete istog trena. I ne, nisu ni dragi ni simpatični većinom, ali vještina kojom ih je prikazala fascinantna je i u rangu trenutno najpoznatijih svjetskih spisateljica sličnog žanra. I autorica zna kako će nas vezati uz njih.“ - Tamara Štiglić Vodopić (Čitam Gledam Slušam)

 

Broj stranica: 286
Uvez: Meki
ISBN: 9789538457104
Cijena: 16,90€

 

Add comment

Comments

There are no comments yet.

Create Your Own Website With Webador