Što se to zbiva u Zagrebu?

Published on 21 May 2024 at 13:13

Julia Quinn, maestralna autorica koja je očarala čitatelje diljem svijeta svojim romantičnim sagama, dolazi u Zagreb. Za ljubitelje romansi, zabranjenih ljubavi, plemenitaških tračeva i povijesnih drama, to će biti tjedan koji se ne propušta.

Očekujte niz događanja koji će vas odvesti u svijet Bridgertona, prepun skandala, tajni i romantičnih zapleta. Svaki će događaj oživjeti stranice njezinih romana.  Sponzori i partneri bez kojih ova čarolija ne bi bila moguća su Avon, Hoću knjigu, Kavana Lav, Centro restoran, CCO East te Caffe Bar Vidikovac.

 

BRIDGERTON KVIZ U CENTRU – 3. 6. u 18

Ako ste i Vi, baš poput Lady Whisteldown, izbrusili znanje o svim članovima visokog društva, Bridgerton kviz idealno je mjesto za vas. Pozivamo vas u prostor restorana Centro (Galleria Business Center), gdje vas čekaju tri skupine skandaloznih pitanja na koja samo najveći obožavatelji serijala Bridgerton znaju odgovor. Pobjednike kviza očekuju vrijedne nagrade. Za sve sudionike osigurane su i vrijedne poklon-vrećice.

SUSRET S AUTORICOM U HOĆU KNJIGU – 4. 6. u 19

Ne očekujte klasičnu promociju knjige, nego čaroban susret autorice i čitatelja u Hoću knjigu u CCO East. Razmijenite nekoliko riječi ugrabite potpis na svojoj omiljenoj knjizi. Budite dio ovog nezaboravnog susreta i dopustite da vas Julia Quinn očara svojom jedinstvenom energijom i ljubavlju prema književnosti.

 

PROMOCIJA KNJIGA IZ SERIJALA BRIDGERTON U VIDIKOVCU PARKA MAKSIMIR – 5. 6. u 18

Maksimir, obavijen raskošnim zelenilom, postaje poprište jedinstvenog događaja ­– promocije serijala Bridgerton. Saznajte sve o ljubavnim intrigama iz londonskoga visokog društva od žene koja zna sve tajne obitelj Bridgerton. Julia će podijeliti tajne svog nadahnuća i stvoriti nezaboravne trenutke.

 

BRIDGERTON BAL U KAVANI LAV – 6. 6. u 19

Ekskluzivni Bridgerton bal održat će se u slikovitoj Kavani Lav. I ove godine kraljevski hodnici bruje tračevima o članovima omiljenih nam likova iz obitelji Bridgerton, a odgovore na sva pitanja zna samo Julia Quinn. Uzvanike očekuju prave plemenitaške aktivnosti – ples, ispijanje limunade, oslikavanje lepeza i najsočniji tračevi. Osim najbolje zabave i druženja s autoricom, na poklon je osigurana i vrijedna poklon-vrećica (platnena torba Bridgerton, četvrta knjiga iz serijala o obitelji Rokesby, bedž, magnet i druge vrijedne nagrade partnera Avona i Hoću knjigu) te neograničena količina hrane i pića.

Svi su ovi događaji izvanredna prilika da upoznate autoricu, razgovarate s njom, dobijete autogram, sudjelujete u zabavnom kvizu i zaplešete na ekskluzivnom balu. Pobrinuli smo se da svaki događaj bude nezaboravan. Ne propustite priliku uroniti u svijet Bridgertona i doživjeti jedinstvene trenutke uz Juliju Quinn. Karte za bal i kviz dostupne su na internetskim stranicama Mozaika knjiga i Svijeta knjige.

 

Članak pripremilaTonkica Palonkica
https://www.instagram.com/tonkicapalonkicacitalica/

Add comment

Comments

There are no comments yet.