Planetarni hitovi dobili su svoje (pred)nastavke!

Published on 20 April 2023 at 00:07

Ovog tjedna u knjižare su stigla dva velika svjetska hita!

Roman njujorškog autora Adama Silvere „Na kraju obojica umiru“ osvojio je sve, od top lista, relevantnih nagrada, kritike pa do publike. Dobro poznata priča o Agenciji Death-Cast koja predviđa kada će njezini korisnici umrijeti dobila je svoj prednastavak – „Prvi koji umire na kraju“.

Obožavatelje „Kluba istražitelja ubojstava četvrtkom“, nakon drugog dijela „Čovjek koji je dvaput umro“, razveselit će vijest da je stigao treći nastavak ovog književnog fenomena: „Metak koji je promašio“! Omiljena skupina umirovljenika baca se na novi slučaj, a Elizabeth se u međuvremenu suočava s neočekivanom ucjenom: mora ubiti ili će umrijeti netko njoj blizak.

Više informacija o oba romana pročitajte u nastavku članka.

Metak koji je promašio - Richard Osman

 

Treći slučaj „Kluba istražitelja ubojstava četvrtkom“ će vas oduševiti kažu. Ako poslušamo Bestseler Sunday Times i NY Times, a i zainteresiranog Spielberga, ne možemo se ne obazirati na preporuke...

„Metak koji je promašio“ novi je misterij šarmantnog kvarteta istražitelja koji je oduševio milijune čitatelja diljem svijeta. Treću pustolovinu Kluba istražitelja ubojstava četvrtkom odlikuju intrige, prepoznatljiv humor i neodoljiv šarm koji smo već naučili očekivati od serijala bestselera Richarda Osmana.

 

RADNJA:

Običan je četvrtak i stvari bi se napokon trebale vraćati u normalu. Nevolja, međutim, nikad nije daleko od članova Kluba istražitelja ubojstava četvrtkom. Gotovo desetljeće stari neriješeni slučaj nestanka lokalne TV voditeljice, bez tijela i bez odgovora – onakav kakav najviše i vole – ponovno će ih uvući u mrežu intriga, prijevara i novih umorstava.

Elizabeth će se u međuvremenu suočiti s neočekivanom ucjenom: mora ubiti ili će umrijeti netko njoj blizak. Hladan slučaj odjednom se užario. Može li naš kvartet riješiti slučaj i spasiti Elizabeth prije nego što ubojica ponovno napadne?

 

ISBN: 9789531325493
Broj stranica: 328
Uvez: meki
Cijena: 17.99 € / 135.55 HRK

Prvi koji umire na kraju - Adam Silvera

 

Stigao je prednastavak planetarnog hita za mlade „Na kraju obojica umiru“ - „Prvi koji umire na kraju“. Roman je broj jedan na listi NY Timesa, napisan prepoznatljivim autorovim stilom, gorko je slatka priča o dvojici stranaca koji zajedno provode savršeni dan uz kojeg ćemo naučit važnosti življenja svake minute kao da nam je – posljednja.

 

RADNJA:

U prednastavku književnog fenomena „Na kraju obojica umiru“ dvojica stranaca provest će zajedno prvi dan nakon početka rada Agencije Death-Cast i njenih poziva Sljedećima… Noć je početka rada Agencije Death-Cast i svima je na umu samo jedno pitanje: je li moguće uistinu predvidjeti kada će netko umrijeti ili je u pitanju pomno osmišljena prevara?

Orion Pagan teški je srčani bolesnik i priliku da se registrira na usluge Agencije objeručke prihvaća. Valentino Prince tek se doselio u New York i raduje se obećavajućoj budućnosti u gradu svojih snova. Na usluge Agencije registrirao se isključivo zato što mu je sestra blizanka umalo poginula u prometnoj nesreći. Putevi Oriona i Valentina ukrstit će se u sudbonosnoj noći prvih poziva Sljedećima, a njihovi životi zauvijek promijeniti…

 

ISBN: 9789531325530
Broj stranica: 472
Uvez: meki
Cijena: 19.90 € / 149.94 HRK

 

Članak pripremilaTonkica Palonkica
https://www.instagram.com/tonkicapalonkicacitalica/

Add comment

Comments

There are no comments yet.

Create Your Own Website With Webador