Teorija velikog praska - prva sveobuhvatna knjiga!

Published on 29 June 2023 at 12:02

Teorija velikog praska – sve o hit seriji iz prve ruke - Jessica Radloff

S knjigom „Teorija velikog praska – sve o hit seriji iz prve ruke“, nakon Prijatelja, Mućki i Seinfelda, Rockmark nastavlja s izdanjima posvećenima velikim, hit i kultnim serijama koje su obilježile nekoliko generacija i postale fenomen nadišavši televizijske okvire.

Autorica Jessica Radloff dobila je za ovu knjigu pristup kakav nije imao nitko prije nje: stotine sati razgovora sa sukreatorima Chuckom Lorreom i Billom Pradyjem, izvršnim producentima Steveom Molarom i Steveom Hollandom te glavnim glumcima Jimom Parsonsom, Johnnyjem Galeckim, Kaley Couco, Simonom Helbergom, Kunalom Nayyarom, Melissom Rauch i Mayim Bialik, pretočeno je u knjigu od gotovo četiristo stranica.

Da ugođaj bude potpun svoj su doprinos dale i omiljene gostujuće zvijezde, a uz njih, prvi je put progovorila i originalna „Penny“ Amanda Walsh.

U „Teoriji velikog praska“ doista ćete iz prve ruke doznati sve o izboru glumaca, romancama izvan seta, napornim pregovorima oko ugovora, smanjivanju plaća, psihičkim problemima i svemu onome što je dovelo do odluke o završetku snimanja serije.

Podsjetit ćete se na najdraže epizode, doznati hrpu tajni sa snimanja (kako se Penny preziva?) i uživati u nikad prije viđenim fotografijama iz privatne arhive Kaley Cuoco.

 

ISBN: 9789538292309
Broj stranica: 398
Uvez: Meki
Cijena: 19,90 eura / 149,94 kn

 

Članak pripremilaTonkica Palonkica
https://www.instagram.com/tonkicapalonkicacitalica/

Add comment

Comments

There are no comments yet.

Create Your Own Website With Webador