Pozvani ste na puding party stoljeća

Published on 17 September 2023 at 13:16

Jelena Pervan: Pudingo

Poznata autorica slikovnica i knjiga za djecu Jelena Pervan domaćoj se publici predstavlja s novim naslovom „Pudingo“ koji će oduševiti najmlađe čitatelje i ljubitelje pudinga od vanilije.

Ovaj iznimno domišljat roman koji pršti zaigranošću i energijom ilustrirala je Ana Petrović.

Upoznajte Tina koji svašta nešto zna. Njegova je glava jedan malen, ali vrlo interesantan stroj. No više od sveg znanja i svih informacija Tino voli – ne, ne, Tino obožava – puding od vanilije.

No kada jednoga dana odluči izumiti genijalan, najgenijalniji stroj, PUDINGATOR – koji će svakom jelu dati okus pudinga od vanilije – nešto će poći po zlu, a Tino… Tino više neće biti isti…

Jelena Pervan po zanimanju je novinarka koja većinu svojeg vremena voli provesti pišući i prevodeći knjige za djecu. Dok to radi, uz sebe uvijek ima barem jednu zdjelicu pudinga od vanilije. Dosad ih je napisala četrnaest. Ujedno je osnivačica branda Kuća od priča gdje održava radionice kreativnog pisanja sa školarcima i radionice stvaranja priča s djecom vrtićke dobi te djecom s teškoćama u razvoju.

Od 2013. godine članica je Hrvatskog društva književnika za djecu i mlade, a od 2019. vlasnica je Piskinje, obrta za poduku djece i pisanja sadržaja.

 

Članak pripremilaTonkica Palonkica
https://www.instagram.com/tonkicapalonkicacitalica/

Add comment

Comments

There are no comments yet.