U biblioteku PULS ovog mjeseca stigla su dva bestselera!

Published on 4 March 2024 at 13:09

Knjiga „Mikro odluke“ objašnjava kako prepoznati trenutke koji imaju veći utjecaj na budućnost nego što se to naizgled čini te kako upregnuti naše kognitivne sposobnosti da te trenutke iskoristimo na najbolji mogući način i ostvarimo život kakav želimo.

Sve što sam htjela reći majci“, iz pera dviju vrsnih autorica – i uz malu pomoć nenadmašnog Jamesa Pattersona – duhovita je, šarmantna i neodoljiva priča o ljubavi, različitostima i tajnama te prava posveta posebnoj vezi između majki i kćeri.

Mikro odluke - Shane Parrish
„Mikro odluke“ – bestseler New York Timesa

Saznajte kako jasnim razmišljanjem obične trenutke pretvoriti u iznimne rezultate!

Većina nas živi na autopilotu, nesvjesno dopuštajući biološkim i društvenim porivima da preuzmu kontrolu nad našim ponašanjem. Na događaje često reagiramo a da pritom uopće ne uviđamo da smo o njima propustili jasno promisliti. Većina pogrešnih prosudbi događa se upravo kad nismo svjesni kako trebamo donijeti prosudbu. Međutim, kvaliteta naših odluka određuje koliko ćemo daleko dospjeti i kako brzo ćemo tamo stići. Ako naučimo stalno donositi izvrsne odluke, brzo ćemo prestići ljude čije su odluke tek solidne.

Kroz priče, savjete i jasno prikazane mentalne modele, Shane Parrish, bivši visokorangirani pripadnik obavještajne agencije, stručnjak za donošenje odluka i uspješan poduzetnik, spretno povezuje znanstvene i stručne spoznaje sa stvarnim životnim situacijama. Rezultat je ovaj nezaobilazan priručnik za optimizaciju donošenja odluka i osvješteniji život.

 

Neophodna knjiga za svakodnevno donošenje pametnijih odluka.“ - James Clear, autor bestselera Atomske navike

 

Vrsta izdanja: publicistika
ISBN: 9789531326483
Broj stranica: 256
Uvez: meki
Cijena: 16.99 €

Sve što sam htjela reći majci - S. Patterson, S. DiLallo, J. Patterson
Dirljiva priča o majkama, kćerima i obiteljskoj ljubavi

 

Kći ima vlastiti, prepoznatljiv izričaj, stil i – tajne. Tridesetšestogodišnja Laurie radi u marketinškoj agenciji, u sebi krije spisateljski dar, svijetom putuje s iznošenom platnenom torbom i još se uvijek oporavlja od bolne rastave.

Majka ima vlastiti, prepoznatljiv izričaj, stil i – tajne. Ginekologinja Liz, ugledna liječnica bogatih i slavnih, ne dopušta da je svijet vidi bez šminke i dizajnerske odjeće, gotovo četiri je desetljeća bila u skladnom braku, a svijetom putuje s barem dva elegantna – i prikladno skupa – kovčega.

Nakon što Liz završi u bolnici zbog problema sa srcem, Laurie je odluči iznenaditi putovanjem iz snova – u uvijek prekrasan Pariz i majčinu rodnu Norvešku. Dva tjedna zajedničkog putovanja koja čitatelju bude sva osjetila – od hrane od koje rastu zazubice, preko francuskog šarma i polarne svjetlosti u Norveškoj do naramka dizajnerske odjeće – raspakirat će cijela dva života tajni, nada, radosti, zamjeranja i iznad svega – ljubavi.

 

Prekrasan roman o majkama i kćerima diljem svijeta.“ – Booklist

 

Vrsta izdanja: beletristika
ISBN: 9789531326780
Broj stranica: 272
Uvez: meki
Cijena: 15.99 €

Knjige „Mikro odluke“ i „Sve što sam htjela reći majci“ u izdanju Egmontove biblioteke Puls pronađite u svim knjižarama te na shop.egmont.hr.

 

Biblioteka Puls bavi se izdavanjem kvalitetnih naslova iz beletristike i publicistike, od klasika do popularne literature, a posebnu pažnju posvećuje naslovima o odgoju i roditeljstvu čime nadopunjuje djelovanje matične izdavačke kuće Egmont.

 

Članak pripremilaTonkica Palonkica
https://www.instagram.com/tonkicapalonkicacitalica/

Add comment

Comments

There are no comments yet.

Create Your Own Website With Webador