Novi uvrnuti hit nevjerojatne autorice romana Ispod Đavoljeg mosta

Published on 5 March 2024 at 09:35

Loreth Anne White: Sluškinjin dnevnik

Loreth Anne White domaćoj se publici predstavlja napetim i nezaboravnim naslovom „Sluškinjin dnevnik“, romanom koji se do samoga kraja ne ispušta iz ruku. Njezina najnovija uspješnica prava je opsesija za sve obožavatelje trilera. U svom novom romanu autorica Loreth Anne White sjajno drži čitatelja u neizvjesnosti dok postupno razotkriva tajne, otkrivajući šokantnu istinu.

Upravo je roman „Sluškinjin dnevnik“ prepoznala i kritika i publika. Korisnici Goodreadsa ovaj su naslov nominirali za jedan od najboljih trilera, dok mu je struka dala brojna priznanja među kojima se najviše ističu nagrade Orange za beletristiku i pisaca Commonwealtha.

Romanima „Ispod Đavoljeg mosta“ i „Pacijentova tajna“ autorica je dokazala da je jedna od onih čiji se romani iščekuju s velikim nestrpljenjem, jer rijetko tko zna napisati roman inspiriran istinitim zločinima, čije su stranice strašnije od samoga zločina.

White je za svoj rad dobila brojna priznanja, a njezini su kriminalistički prodani u više od tri milijuna primjeraka diljem svijeta. Nagrade i nominacije vjerni su pratitelji njezinih napetih romana, među kojima su RITA, Daphne du Maurier ili Arthur Ellis.

Prijevod na hrvatski potpisuje Andrej Bukarica.

RADNJA:

Kit Darling sluškinja je koja ne može odoljeti njuškanju. Ona je „nevidljiva djevojka“, koja kompulzivno gura nos u tajanstvene živote svojih bogatih klijenata. Njezin bezazleni hobi postaje uteg oko vrata kad otkrije mračnu tajnu svojih poslodavaca. Kit postaje najveća prijetnja njihovu životu, a time i smetnja koju treba ukloniti.

Kad istražiteljica Mallory Van Alst stigne u luksuznu Staklenu kuću, otkriva dokaze krvoločnog napada kojeg nitko ne bi mogao preživjeti. No, tijelo nedostaje, kućevlasnici su napustili posjed, a njihova je sluškinja nestala. Jedini je svjedok susjeda starica koju su usred noći probudili vrisci. Mal ulazi u mračan i zlokoban svijet zločina koji srlja prema sigurnom uništenju.

 

Članak pripremilaTonkica Palonkica
https://www.instagram.com/tonkicapalonkicacitalica/

Add comment

Comments

There are no comments yet.

Create Your Own Website With Webador