Dva nova naslova iz Egmont naklade!

Published on 16 April 2024 at 10:42

U knjižare su od ovog tjedna stigle dvije knjige koje će vas potaknuti da promijenite perspektivu na život i osobni razvoj te živite ispunjenije. Naklada Egmont predstavlja „Dnevnik: Rad sa sjenom“ i „Švedsko umijeće dobrog starenja“, a više o svakoj knjizi pročitajte u nastavku članka...

Švedsko umijeće dobrog starenja - Margareta Magnusson

 

Nakon hyggea i ikigaija, prigrlite švedski koncept kärt besvär i naučite starjeti sa stilom! Knjiga je to o tome kako dobro živjeti i starjeti. Pojedite čokoladu u prugastoj majici, prigrlite švedski koncept kärt besvär, popijte piće s prijateljem, budite otvorenog uma, ne brinite se zbog bora ni zbog kraja svijeta, ali zato se brinite o biljkama i kućnim ljubimcima… „Švedsko umijeće dobrog starenja“ knjiga je duhovitih, šarmantnih, praktičnih i ponekad potpuno neočekivanih savjeta za ispunjenu svakodnevicu i starenje sa stilom.

Margareta Magnusson proslavila se u osamdeset petoj godini napisavši međunarodni bestseler o švedskom običaju čišćenja prije smrti. U ovoj knjizi također se dotiče tog običaja i njegove važnosti, ali savjete proširuje na sam proces starenja, sa svim njegovim čudesima i teškoćama, o kojima piše s mudrošću, iskustvom i toplim humorom. Umjesto života u strahu od starenja i smrti, Magnusson nam želi da živimo usmjereni na ljepotu koja je u sitnicama i na bližnje koji nas okružuju.

Kao što je slučaj i s čišćenjem prije smrti – nikad nije prerano započeti! Bez obzira na vašu dob, „Švedsko umijeće dobrog starenja“ podsjetit će vas na to da je pred vama još mnogo otkrića i poznatih i nepoznatih sitnica koje svakodnevicu čine čudesnom.

Knjigu „Švedsko umijeće dobrog starenja“ u izdanju Egmontove biblioteke Puls pronađite u svim knjižarama te na shop.egmont.hr.

 

Vrsta izdanja: publicistika
ISBN: 9789531326803
Broj stranica: 152
Uvez: meki
Cijena: 15.99 €

Dnevnik: Rad sa sjenom - Keila Shaheen

 

Prihvatite svoju mračnu stranu i živite autentičan život jer ovaj je dnevnik moćan alat za osobnu transformaciju!

Rad sa sjenom, poznat i kao shadow work, moćna je tehnika rada s našim podsvjesnim umom. Suočavanjem sa sjenama ili nesvjesnim dijelovima sebe radimo na svojim traumama, strahovima i negativnim emocijama koje su povezane s arhetipovima. Na taj način bolje razumijemo kako oni i danas utječu na naš život te kako ih integrirati ili ih se riješiti – što posljedično može dovesti do poboljšanja odnosa i ponašanja, te osvještenijeg i smirenijeg života.

„Dnevnik: Rad sa sjenom“, jedan od najpopularnijih svjetskih priručnika na tu temu, milijunima je čitatelja diljem svijeta pomogao suočiti se sa svojim sjenama i integrirati ih. U njemu ćete pronaći natuknice, savjete i praktične vježbe koji će vam pomoći istražiti skrivene aspekte vlastite ličnosti koje ste do sada potiskivali ili čak nijekali. Kroz rad sa sjenom steći ćete dublje razumijevanje svojih strahova, nesigurnosti i negativnih obrazaca ponašanja te naučiti kako ih prihvatiti ili prevladati a sve u cilju postajanja autentičnije verzije sebe.

Bez obzira na to borite li se s tjeskobom, imate li probleme u vezi ili jednostavno pokušavate raditi na sebi, „Dnevnik: Rad sa sjenom“ nudi vam moćan alat za osobnu transformaciju. S njim ćete se uputiti na putovanje prema samootkrivanju i iscjeljenju koji će vam pomoći postići svoj puni potencijal.

Knjigu „Dnevnik: Rad sa sjenom“ u izdanju Egmontove biblioteke Puls pronađite u svim knjižarama te na shop.egmont.hr.

 

Vrsta izdanja: publicistika
ISBN: 9789531327282
Broj stranica: 224
Uvez: meki
Cijena: 16.99 €

 

Članak pripremilaTonkica Palonkica
https://www.instagram.com/tonkicapalonkicacitalica/

Add comment

Comments

There are no comments yet.